Over Lynn

Lynn Hofman

Mijn leven

Toen ik op 15-jarige leeftijd op 15-jarige leeftijd mijn tijd met de kunsten wilde doorbrengen, was het een hobby van mij en was ik vastbesloten om schrijver te worden. Ik heb gewerkt op de redactie en op krantenwebsites en ook op diverse tijdschriften. Ik was redacteur van het tijdschrift en ook een literair tijdschrift, lauwerkransvergelijk. Het is gepubliceerd in de Nederlandse taal en het heeft ongeveer 400 abonnees en 30.000 gedrukte pagina's. Ik heb een bachelor in Engelse literatuur en een master graad in geschiedenis en literatuur. Ik geef Engels en ik geef ook les in geschiedenis, maar voor het grootste deel geef ik Engels. Mijn voornaamste interesse is om een gesprek te hebben met lezers over de kunst, het ontwerp en de literatuur van lauwerkransen. Ik heb veel vrienden met lauwerkransen en ik wil ze ontmoeten als ik denk dat het een uitstekende manier om te praten over het ambacht en om ze meer te leren.

Op sociale media vind je me op mijn profiel als Lynn.

Mijn leven is gewijd aan deze blog. Het is geen hobby, maar een obsessie. Ik breng bijna al mijn vrije tijd door om over Laurel te schrijven. Een klein deel van mijn tijd wordt besteed aan andere dingen. Ik ben fulltime medewerker van de lauwerkransvergelijk. Dit betekent dat ik gemiddeld 35-40 uur per week op deze blog. Dus het is mijn full-time baan, en het stelt me in staat om andere dingen te doen in mijn vrije tijd. Dus vanaf nu ben ik nog steeds een lauwerkransvergelijk. Ik heb de kans gehad om te werken aan veel van de lauwerkrans gerelateerde projecten die u vinden in mijn blog, en ik zal blijven werken aan dit project voor de nabije toekomst. Het zou ook interessant zijn om wat hulp te krijgen op dit gebied. Ik ben bereid om suggesties over lauwerkransen als een nieuw lauwerkransproject te nemen.

In 2013 werd ik geïnterviewd door een Nederlandse journalist over mijn favoriete lauwerkransontwerp. Sindsdien heb ik met veel mensen van over de hele wereld gewerkt om deze kransen te ontwerpen en ik heb veel geleerd van elk van hen.

Vandaag wil ik graag met u delen een paar van mijn favoriete lauwerkransen ontwerp, zoals te zien in het Nederlands, Engels en Spaans. Ik hoop dat deze ontwerpen u zullen inspireren om uw eigen kransen of ontwerpen in andere talen te maken en om zich te laten inspireren door het ontwerp van andere lauwerkransen. In 2014 werd ik benaderd door een Engelse illustrator genaamd Maddy G. over mijn werk en ze vroeg of ik een illustratie kon maken van een krans die geïnspireerd zou zijn door een laurierblad en te koop zou zijn. Ik heb haar kunstwerken voor ongeveer een jaar nu en ik heb besloten om het te delen met u vandaag. Als een kleine bonus, hier is een ander zeer populair ontwerp van een Nederlandse ontwerper genaamd Peter Schulman dat inspireerde me om dit te doen.

Mijn passie

Mijn passie draait om kransen en lauwerkrans in het algemeen.

Ik ben een Engels spreker uit Duitsland die graag schrijven over laurier, lauwerkransen, laurier en laurier gerelateerde onderwerpen. Ik ben op een stage in een ontwerp-industrie en een freelancer op mijn dagelijkse werk. Ik heb altijd al een liefde voor de krans industrie en ik hou van de vreugde van het creëren van de dingen en ontwerpen die ik liefde. Mijn werk is ook gepubliceerd op een verscheidenheid van sites en op mijn blog. De lauwerkransen en lauwerkransen zijn een groot deel van mijn leven. Ik ben een gepassioneerd en gepassioneerd kranspersoon. Ik hou van mijn krans. In mijn vrije tijd werk ik aan een ontwerpproject en ga ik graag op walkabouts en verken de stad. Ik hou van dat alle lauweren die ik heb verzameld zijn zo mooi en zo uniek.