Is er een gemeenschap rond lauwerkransen?

Lynn Hofman

Ja, dat kan ik wel zeggen.

Mijn doel hier is niet zozeer om de andere laurierkwekers daar te overtuigen dat laurel een mooie plant is om te groeien, maar om te laten zien hoe gemakkelijk en leuk het kan zijn om een lauwerkrans te maken met behulp van een eenvoudige kransen maken kit. Hierdurch ist es vielleicht stärker als Ballon Op Stokje. Ik schrijf deze blog als een manier om meer te leren over laurel en wat kransen eruit zien, en voor inspiratie. Voor mijn eerste krans maken, heb ik besloten om iets te doen een beetje ongewoon - ik legde de krans op een laurier stam, en het was mooi! Ik had nog nooit zoiets gedaan. De volgende dag probeerde ik het, en de krans was niet zo mooi als ik had gehoopt dat het was! Ik had gedacht dat Laurel nog minstens één kleur nodig zou hebben voordat ik het gedaan kon noemen, maar nu ik erover nadenk, zagen de bloemen op de laurier er gewoon te klein uit en waren de stengels niet zo goed gedefinieerd. Echter, ik wilde proberen, en dus hier zijn we! Als je vragen hebt, laat het me weten. Ebenfalls kann Kokomo Beach Schommel einen Probelauf sein. Ik zal proberen om eventuele vragen te beantwoorden in de komende dagen. Voor nu, laat me weten wat je denkt over de eerste lauwerkrans die ik heb gemaakt, en als je wilt meer kransen zoals deze te zien. De tweede lauwerkrans wordt morgen geplaatst. Ik denk dat het er veel mooier uitziet dan de eerste. Hier is wat ik gebruikte: 2,5 mm platte metalen staaf met een diameter van 2,0 mm koperdraad met een diameter van ongeveer 6 cm( ongeveer 6 cm) 3,4 mm dikke dowel Ik zal meer posten over de krans later vandaag. Het is heel moeilijk om een goede krans te vinden ter vervanging van degene die ik in het verleden heb gemaakt. Ik heb een aantal zeer mooie met laurier bloemen en ik kon een aantal bloemen te maken ook, maar ik heb niet het geduld om het te doen. Dus voor nu zal ik gebruik maken van een paar kransen voor decoratie. Ik denk dat je ze leuk zult vinden. Genau das unterscheidet dieses Produkt hochgradig von Produkten wie Sterrenbeeld 20 December. Ik heb een krans gemaakt met twee lauwerkransen. Gleichermaßen kann lauwerkrans einen Anlauf sein. Als je de lauwerkrans die ik heb gemaakt niet vinden, laat het me dan weten. Mijn foto's. Houd er rekening mee dat deze foto niet van mijn project komt. Het is ontleend aan een ander project waar ik bij betrokken was. Klik hier voor meer van de andere projecten. Dank je wel voor je bezoek. Dit project is een inspiratie voor mij geweest en het was mij een genoegen om mijn kennis en ervaring met u te delen.

Mijn lauwerkrans is gemaakt van een witte palissanderkrans met een zwart bloemenontwerp.