Hoe werken lauwerkransen?

Lynn Hofman

Ze zijn niet zo goed als tulpenbollen, maar ze zijn beter dan elke andere krans. Bijvoorbeeld: een tulpenbol is een bloem, een lauwerkrans is een krans. Je gewoon niet kopen dat soort krans van Amazon, dat is zeker. Ze laten het je niet eens toe. Und das ist wirklich imposant, vergleicht man es mit Luiertas Bol.com.

En hier is wat ik heb ontdekt over lauwerkransen door de jaren heen: Er is een enorm verschil tussen een lauwerkrans die is echt mooi en een die gewoon een decoratie. In feite, als je kijkt naar een lauwerkrans, en kijk naar de foto van de krans op de blog, het ziet er niet uit iets als de foto die je hebt gezien op Amazon. De foto's die je ziet op Amazon lijken zo veel op het echte werk. Wat bedoel ik daarmee? Ik bedoel dat het er net zo uitziet als of het eruit moet zien. Je zien dat het al deze prachtige bloemen heeft, en ik kan de prachtige bladeren en bloemen zien die er zijn, maar het lijkt niet echt op het echte werk. En dat zal ook nooit! Dus ik heb mijn klanten vertellen sinds het begin: "Niet krijgen een lauwerkrans van Amazon." Want als je een mooi uitziende lauwerkrans hebt waar je blij mee bent, dan neem ik het gewoon en verander ik het voor een andere. Maar dat werkt niet. Dies ist sehr wohl imposant, vergleicht man es mit Driewieler Aanbieding. Je moet weten hoe je een mooie krans te maken, en het is echt niet gemakkelijk. Dus ging ik naar een van de lokale laurierwinkels en ik vroeg de dame achter de balie of ik een aantal verschillende soorten laurier kon kopen, en ze zei ja! Zij zei: "Maar zij zijn hetzelfde." Ik vroeg: "Zijn ze dat? Zijn ze anders?" "Ja," zei ze, "ze zijn hetzelfde. Ze zijn hetzelfde. Maar ze zijn niet hetzelfde." "Dat is echt een mooie lauwerkrans," zei ik. "Nou, laten we gaan." Ik kocht een mooie lauwerkrans, en ik was er erg blij mee. En ik heb altijd al iets willen doen voor de lauriergemeenschap, dus ik werd erg blij toen ik terugkwam van Laurels. Ik dacht dat ik zou iets speciaals kopen van de winkel, maar ik was echt teleurgesteld. Dus ging ik naar de lokale Laurels site en zei: "Ik kan dat hier niet kopen, je hebt niet de licentie om dat hier te verkopen." Het was een geweldige dag. Ik kocht de licentie en kwam terug met een geweldige krans. Wat is de beste leeftijd om lauwerkransen te kopen?

Ik was zo blij. En mensen die van Laurels komen zijn erg dankbaar. Wanneer u bij ons koopt, heeft u de zekerheid dat het 100% gelicentieerd is van de Nederlandse Lauweren, en u heeft de mogelijkheid om een mooie en mooie krans te kopen met uw eigen geld. En dat is de perfecte manier om tijd samen door te brengen. Im Kontrast zu lauwerkrans ist es dadurch merklich dienlicher. Dus als je meer wilt weten over de Nederlandse laurier, kun je ook lezen over laurel, laurel, laurel en de rest van de lauweren waar we van houden. Dit is een van de manieren om te genieten van Laurel. Het is leuk, want je tijd voor jezelf hebben zonder zorgen. En ook een leuk cadeau voor een vriend of familielid. U uw eigen hier kopen, en u zelfs een speciale kopen om aan uw kinderen te geven.

Hier tonen we u een van onze favoriete manieren om onze lauwerkransen te gebruiken. Het ontwerp is van Zwarte Piet.