Hoe te testen

Lynn Hofman

Te vaak mensen proberen om de best mogelijke product te krijgen, dan besteden te veel tijd herziening van de creaties van andere mensen, en het product niet aan hun hoop. Als een recensent niet zeker is van het potentieel van hun product, kunnen ze hun eigen ervaring en wijsheid gebruiken om hen te begeleiden bij het doen van een goede aanbeveling.

Daar gaat het om. En dat is wat we vandaag voor je hebben! Het beste ding over deze lauwerkrans is hoe eenvoudig het is om te maken! Dus, laten we beginnen! Voor deze tutorial zal ik je laten zien hoe je deze eenvoudige krans maken met slechts een paar eenvoudige ingrediënten: laurel (de bron van onze lauwerkrans is niet belangrijk, slechts een kleine herinnering dat het een plant is die een mooie kleur produceert, en essentieel is bij het maken van al onze kransen lauweren!) en bijenwas. Om te beginnen, beginnen met een schoon oppervlak.

Eerst wil ik uitleggen hoe lauwerkransen werken en hoe we ze testen.

De eerste krans is gemaakt van drie soorten laurier, allemaal vernoemd naar de boom, de boom is de bron van laurier. De eerste lauwerkrans in een lauwerkrans wordt "Eeuwige Roos" genoemd omdat de boom alleen in Nederland groeit. Vervolgens komt "Lachenfrost" of "Lachenstolbe" omdat deze krans is gemaakt met laurier die buiten is gegroeid.

Na de laatste krans is de "Eeuwige Roos" krans. In deze krans, de boom belangrijkste vrucht is de laurier die groeit op de boom, maar het is ook geteeld op een bos van bomen, elk een andere schaduw van groen. De boom die wordt geteeld op de belangrijkste lauwerkrans wordt het "Pale Forest" genoemd, en het is eigenlijk de enige lauwerkrans die daadwerkelijk oud wordt. Hoe werkt dit? Wanneer de boom volwassen is, begint het voedingsstoffen van de zon op te nemen.

Dus dachten we: laten we eens kijken naar wat lauwerkransen.

(Lees meer: De wereld van de wetenschap voor de niet-wetenschapper, wetenschap op Pinterest, wetenschappelijke blogs voor de niet-tech fan) Dus we gaan kijken naar drie verschillende lauwerkransen, allemaal ontworpen door verschillende mensen. Ze hebben verschillende kenmerken: Waar we naar kijken is een soort lauwerkrans genaamd een krans , een witte krans die een interessante term op zich is omdat we al eerder lauwerkransen hebben gehad, maar geen kransen die van hetzelfde type zijn als degene waar je momenteel naar kijkt. Een lauwerkrans die wit van kleur is (het meest voorkomende type) en die in de loop der tijd door verschillende mensen is ontwikkeld. Een krans die er hetzelfde uitziet als een krans die je al bezit. De meest voorkomende vorm van lauwerkrans wordt een "doble krans" genoemd, een krans zonder lauwerkrans in het midden van de krans.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om Laurel toegankelijker, leuker en toegankelijker te maken voor onze recensenten.

Het doel van deze blog is om ons werk te presenteren op een leuke manier, dat is hoe dit werk wordt gedaan. We hopen je te zien op de lauwerkransvergelijk blog! Mijn naam is Lynne (lauwerkransvergelijk) en ik ben de bedenker en curator van de lauwerkransvergelijk blog. Ik zit ook in het bestuur van de laurel community, en vond mede-vond de laurel-lang forum. Hier is een voorbeeld van een aantal laurel blog posts uit de loop der jaren: Ik heb meer dan 300 papers bijgedragen aan het laurel journal en de laurel wiki. Deze omvatten documenten die zijn geaccepteerd voor publicatie (en worden nu beoordeeld of peer reviewed). Sommigen van hen zijn zelfs het onderwerp van publicaties aan onze tijdschriften. Ik heb ook gewerkt met veel verschillende collega's op projecten met betrekking tot laurier (zie lijst aan de onderkant van dit bericht). Bijvoorbeeld: Ik ben onlangs bij een proefschrift aan tilburg University gegaan over de toepassing van laurel op informatica.